Поділитись:

У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)

П'ятниця, 27 травня 2022, 12:04
У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)

Фото ілюстративне

У Ковелі затримали 36-річного волинянина, який вночі здійснив дві крадіжки з припаркованих автівок.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У Ковелі 36-річний місцевий мешканець вночі у четвер, 26 травня, скоїв дві крадіжки з автомобілів. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Слідчі відкрили кримінальне  провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку,  вчинену в умовах воєнного стану.

Досудовим слідством встановлено, що зловмисник шляхом відкриття дверей проникав до автомобілів потерпілих та викрадав їхні речі. Слідчі затримали ковельчанина у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі частково вилучили та передадуть власникам.

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєних злочинах. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Триває слідство.

У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)У Ковелі 36-річний злодій обкрадав уночі припарковані автівки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів