Поділитись:

Скільки витратять цього року на головну ялинку України

Четвер, 01 грудня 2016, 08:18
Скільки витратять цього року на головну ялинку України

Головна ялинка України з доставкою до Києва коштуватиме близько 47 тисяч гривень.

Як передає УНІАН, про це повідомив представник організатора святкування зустрічі Нового 2017 року, засновник проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький.

"Доставка ялинки в місто – 25 тис 900 грн, завантаження і кран – 6 тис 700, ялинка – 14 тис 700 грн", – сказав Добруцький.

Він повідомив, що ялинка, як і всі святкові заходи, фінансуватимуться за рахунок спонсорських коштів. Головну ялинку привезуть до Києва з Івано-Франківської області, її висота сягатиме 26 метрів – на метр вище тогорічної. Її гілки прикрасять 1 тисячею яворівських іграшок, згори спіраллю падатимуть гірлянди, довжина яких загалом становитиме 3 кілометри, також на ялинці буде 42 тис ліхтариків. Серед іграшок будуть і символи 2017 року – півники. Загалом на ялинці буде 15 різних видів прикрас. Їх можна буде побачити 8 грудня, коли почнуть прикрашати ялинку.

"Завтра вирушаємо у Франківськ за ялинкою. 2 грудня ми будемо відвантажувати ялинку на Київ. І 3 грудня ялинку будемо зустрічати в Києві. Минулого року ми це робили з трембітами. Цього року, можливо, буде інакше", – зазначив Добруцький. Він нагадав, що 19 грудня мер Києва урочисто відкриє ялинку.


Надрукувати
мітки:
коментарів