Поділитись:

Водії фур більш охоче зважують транспорт на трасі Луцьк-Львів

Четвер, 01 грудня 2016, 13:40

Наразі на дорозі Луцьк-Львів завершують роботи з облаштування дорожнього освітлення, установки дорожніх знаків, укладення третього шару дорожнього покриття, встановлення дорожніх зупинок.

Про це йшлося на черговій нараді щодо реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги, – інформує відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Зі слів заступника начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншана Аршалуйосовича, роботи проводять згідно з затвердженим графіком, проте через несприятливі погодні умови виконання певних видів робіт відтерміновано.

Покращилася ситуація із великогабаритним транспортом. Про це повідомив заступник начальника управління-начальник відділу державного контролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті управління Укртрансбезпеки у Волинській області Ігор Лейбик. Він зазначив, що вантажовідправники зрозуміли повноту відповідальності за порушення встановлених вагових норм та не завантажують транспорт понаднормово. Окрім того, водії вантажівок почали самостійно заїжджати на габаритно-ваговий комплекс, не чекаючи сигналу патрульних.

Залишається на контролі голови облдержадміністрації і питання закупівлі додаткових габаритно-вагових комплексів для області.

Надрукувати
мітки:
коментарів