Поділитись:

Файлообмінник EX.UA продає свій домен

Четвер, 01 грудня 2016, 13:27
Файлообмінник EX.UA продає свій домен

Кілька тижнів тому кіберполіція закрила онлайн-ресурс FS.TO. Ще через кілька днів про закриття оголосив популярний файлообмінник EX.UA. Адміністрація раніше попередила користувачів про те, що свої файли потрібно встигнути вивантажити до 1 грудня 2016 року, оскільки саме з цієї дати публічний доступ до сайту обмежать.

На ранок 1 грудня пошук фільмів в Google через site: ex.ua поки працює, – інформує AIN.UA.

На головній сторінці сайту також висить оголошення про продаж домена за 1 мільйон доларів.

"Щоб закінчити будь-які спекуляції навколо EX.UA про можливе "закордонне" майбутнє ресурсу, повідомляємо: найдорожчий домен UANET продається. Ціна домену EX.UA – 1 мільйон доларів США. 100% виручених коштів буде витрачено на термінові і невідкладні дитячі операції", – йдеться в повідомленні ресурсу.

Адміністрація уточнила, що не планує запускатися під новим доменом. У той же час на головній сторінці сайту розміщене оголошення про те, що можливість анонімного обміну файлами продовжить існувати.

"Це буде окрема платформа з безліччю додаткових функцій і поліпшеними можливостями продуктивності", – йдеться в повідомленні.

Також творці EX.UA планують до кінця грудня запустити нове файлосховище.

"Прохання і інтерес користувачів почуті. Розглядається можливість запуску закритого файлового сховища. Про новий проект і його назву буде оголошено 21 грудня 2016 року", – повідомляє адміністрація.

Особисті архіви з файлообмінника можна вивантажувати до 31 грудня. Пошту на домені EX.UA збираються запустити на новому домені з 1 січня 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів