Поділитись:

Луцькрада зменшила розмір пайової участі "Луцьксантехмонтажу"

П'ятниця, 02 грудня 2016, 20:10
Луцькрада зменшила розмір пайової участі

Місцевому забудовнику зменшили розмір пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста на 49 тисяч гривень.

Фірма-забудовник вже сплатила в міську казну кошти від пайової участі у сумі 844 тисячі гривень. Про це розповів начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан 1 грудня під час сесії Луцькради.

Він зауважив, що ПАТ "Луцьксантехмонтаж" звернулось до Луцькради з проханням зменшити їм розмір пайової участі.

"Зменшуємо розмір пайової участі на суму 49 тисяч гривень, була виїзна депутатська комісія. Рішення підготували на основі протоколу комісії з питань генерального планування будівництва архітектури та благоустрою", – сказав Леонід Карабан.

Депутат Сергій Була зазначив, що варто брати базу нарахування пайової участі, яку пропонував у своєму запиті депутат Андрій Покровський. Адже бувають забудовники, які вказують реальну вартість будівництва, а інші занижують її.

"Якщо запит Андрія Покровського буде підтриманий, то ми з ним погодимося. Але я хочу вам сказати, що будинок будинку різниця, і це не можна брати під одну гребінку", – сказав Леонід Карабан.

Втім, депутати підтримали проект рішення і зменшили забудовнику розмір пайової участі на 49 тисяч гривень.

Читайте також: У ЛУЦЬКРАДІ ЗНАЙШЛИ ГРОШІ НА КВАРТИРИ АТОВЦЯМ

Надрукувати
мітки:
коментарів