Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 червня

Понеділок, 13 червня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 13 червня:

Про вірян «московського патріархату», які чатують біля храму

У Чорнижі на Маневиччині вже кілька тижнів не можуть поділити церкву. Раніше громада провела голосування, де більшість вирішила возз’єднатися із Православною церквою України.

Але попри офіційне рішення про перехід, потрапити до храму віряни після голосування не змогли. Щоразу прихильники «московського патріархату» зустрічають біля воріт і не пускають всередину.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 червня 

Про волинянина, який п'яним на смерть збив дитину

У Камінь-Каширському районі внаслідок «п'яної» ДТП загинула 7-річна дитина.

Смертельна ДТП трапилась у неділю, 12 червня, близько 19:00, у селі Підріччя на Камінь-Каширщині. 22-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Spark, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із велосипедистом – 7-річним хлопчиком. Дитину з важкими травмами доставили у відділення реанімації, проте врятувати її, на жаль, не вдалося.

Встановлено, що за кермом він перебував у стані алкогольного сп‘яніння.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 червня 

Про порушницю комендантської години на бусі

У Луцьку вночі, під час дії комендантської години, правоохоронці зупинили бус, за кермом якого перебувала 35-річна жінка, яка ніколи не отримувала посвідчення водія відповідної категорії.

У ніч на понеділок, 13 червня, за порушення комендантської години патрульні зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Vito. Під час перевірки документів у 35-річної керманички правоохоронці виявили, що вона не має права керування таким транспортним засобом, оскільки ніколи не отримувала посвідчення водія відповідної категорії. 
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 червня

Інші важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів