Поділитись:

Розважились: у Нововолинську підлітки побили ліхтарі та рекламні щити (фото)

Понеділок, 05 грудня 2016, 18:18

У центрі Нововолинська група підлітків розтрощила 22 ліхтарі. Завдані збитки оцінюються у 6 тисяч 320 гривень.

Про це пише БУГ.

Ввечері 3-го грудня група підлітків з 10-15 осіб прогулювалася центром міста і нищила рекламні щити та вуличні ліхтарі. Від плафонів лишилися тільки друзки скла, які вже прибрали.

"17 ліхтарів побили на бульварі Шевченка, а ще 5 перед приміщенням міськвиконкому. Одна лампочка коштує порядку 40 гривень, плафон – в межах 200 гривень. У п'ятницю якраз закінчили роботи з підготовки міста до свят, що стосувалися освітлення Нововолинська. Ліхтарі були всі справні і всі світились", – розповів начальник Нововолинського ВУКГ Артем Жигалюк.

"У мене єдиний коментар: чому всі це бачили і ніхто не подзвонив на 102?" – дивується Начальник Нововолинського відділку поліції Василь Лесь. Він закликає жителів Нововолинська, які мають відеоматеріали з місця події, звертатися у правоохоронні органи, – так поліцейські зможуть швидше виявляти зловмисників та притягувати їх до відповідальності. А тих, хто стає свідком таких злочинів, просить зупиняти акти вандалізму та викликати правоохоронців.

Бюджетні кошти, які будуть використані на відновлення ліхтарів після актів вандалізму, – це кошти громади. Тому коли неадекватні молоді люди ламають лавки, трощить урни та плафони – вони знищує наше майно.

Надрукувати
мітки:
коментарів