Поділитись:

На новому маршруті № 33 бракує пасажирів

Вівторок, 06 грудня 2016, 13:05
На новому маршруті № 33 бракує пасажирів

На маршрут № 33, який запустили 7 вересня, ніхто з перевізників не хотів йти через малу кількість пасажирів.

Про це розповів начальник управління транспорту і зв'язку Анатолій Миронюк 6 грудня під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Він уточнив, що саме вулиці Клима Савура та Огієнка, якими мав іти цей маршрут, є недостатньо заповнені пасажирами. Також він зазначив, що з 9 автобусів, які повинні обслуговувати цей маршрут, нині їздить тільки 4.

"Два тижні минуло після запуску маршруту – зійшло декілька автобусів. Ми здійснили перевірку, залучили студентів, і почало їздити 6 автобусів. Втім потім два автобуси знов зійшли", – розповів Анатолій Миронюк.

Окільки вулицю Огієнка та Клима Савури маршрут охопив лише односторонньо, то зараз планують також пустити цей маршрут і проти годинникової стрілки. Анатолій Миронюк додав, що, незважаючи на те, що була загроза закриття цього маршруту, зараз основне завдання – отримати пасажира. Адже якщо буде забезпечено достатній пасажиропотік, то й інші автобуси знову виїдуть на цей маршрут.

Надрукувати
мітки:
коментарів