Поділитись:

"Волиньбаскет" просить допомоги у вболівальників

Вівторок, 06 грудня 2016, 15:19

Луцький "Волиньбаскет" звернувся до своїх уболівальників з проханням про допомогу.

Раніше клуб повідомляв про скрутне фінансове становище, яке загрожує достроковим припиненням боротьби в Суперлізі Парі-Матч, – інформують Новини баскетболу в Україні і світі.

Задля збереження участі БК "Волиньбаскет" у Суперлізі Парі-Матч в сезоні-2016/17 створено благодійний фонд, який також опікуватиметься підтримкою всього волинського баскетболу.

У зв'язку з цим клуб просить небайдужих надати посильну благодійну фінансову допомогу для необхідного дофінансування участі команди "Волиньбаскет" у Суперлізі Парі-Матч сезону-2016/17, а також для збереження сучасної інфраструктури клубу та примноження результатів та успіхів волинян у сфері баскетболу.

Своєю чергою, пише видання, клуб "Волиньбаскет" зобов'язується усіма можливими засобами пропагувати діяльність своїх спонсорів та партнерів, брати участь у популяризації їх товарів та послуг, наголошувати на їх активній участі в усіх справах клубу або окремих спортсменів.

Клуб є неприбутковою громадською організацією і всі залучені ресурси йдуть винятково на підтримку дорослої та юнацьких команд і розвиток баскетболу на Волині.

Нагадаємо: раніше комерційний директор спортивного клубу Роман Чайковський у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів, що зникнення колективу ймовірне на 98%. Заступник міського голови Луцька Юрій Моклиця повідомив, що існування "Волиньбаскету" є важливим сегментом у розвитку баскетболу в обласному центрі, проте він не знає, чи готове місто долучатися до співфінансування клубу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "ВОЛИНЬБАСКЕТ" ЗДИВОВАНИЙ СТАВЛЕННЯМ БУДІВЕЛЬНИХ КОМПАНІЙ ДО БАСКЕТБОЛУ

У клубі сподіваються, що небайдужі прихильники допоможуть "Волиньбаскету" гідно представити Волинь на спортивних майданчиках України.

Платіжні реквізити БО "Благодійний фонд підтримки волинського баскетболу "Волиньбаскет":
р/р 26009055520002
в ПАТ КБ "Приватбанк"
МФО 303440
ЄДРПОУ 40745668

Надрукувати
мітки:
коментарів