Поділитись:

Луцький "Адреналін-Сіті" виставили на продаж

Вівторок, 06 грудня 2016, 20:09
Луцький «Адреналін-Сіті» виставили на продаж

Луцький «Адреналін-Сіті» виставили на продаж

Оголошення про продаж об'єктів комерційної нерухомості, що розташовані у Луцьку на вул. Карбишева, 1, опублікували на одному із ріелторських сайтів.

На супровідних фото – торгово-розважальний центр "Адреналін-Сіті" та складські приміщення, що за ним, – пише Волинь24.

Вказані в оголошенні контактні телефони - відділу продажу заставного майна "Райффайзен Банк Аваль".

Раніше ЗМІ повідомляло, що вказані приміщення є предметом кількарічної судової тяганини. Ще у 2007 році майно було закладене в іпотеку банку, однак боржники не повернули 21 мільйон гривень.

Заставою для забезпечення кредитних зобов'язань було сім об'єктів нерухомості колишнього заводу, а саме: будівля транспортного цеху, головний корпус, центральний розподільчий пункт, дві насосні станції, установка свіжої води та котельня. Саме ці приміщення загальною площею 24 301 м кв вказані в оголошенні про продаж.

На світлинах – фасад спортивно-розважального центру "Адреналін-Сіті" і об'єкти, які тут розташовані: ресторан "Стоп-кадр", картинг, дитяча зона відпочинку "Кенгуру", боулінг тощо.

Оголошення про продаж датоване 25 листопада. За "об'єкт сфери послуг" на Карбишева просять 25 мільйонів гривень.

Луцький «Адреналін-Сіті» виставили на продаж

Крім того, на сайті 10 листопада опубліковане оголошення про "продаж офісно-складських приміщень – 6370.2 кв.м. Загальна площа приміщення: офісні приміщення – 1404.4 м.кв, складські – 3454,2 м.кв, виробничі – 1511,6 м.кв. Площа земельної ділянки 2,565 га (оренда). Офіс – 250 $ за кв.м, склад і виробничі приміщення – 150 $ за кв.м".

Наразі у цій будівлі розташований офіс інвестиційної групи "VolWest Group", куди входить "Адреналін-сіті", а також мережа супермаркетів "Наш Край", компанія "Техно Модуль" та ряд інших підприємств.

Луцький «Адреналін-Сіті» виставили на продаж

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14