Поділитись:

Терориста кадирова нагородили «За заслуги перед стоматологією»

Середа, 29 червня 2022, 00:11
Терориста кадирова нагородили «За заслуги перед стоматологією»

Голові Чечні рамзану кадирову вручили орден «За заслуги перед стоматологією» І ступеня. Рішення про присудження професійної нагороди ухвалила Стоматологічна асоціація росії.

Про це повідомляє Цензор.

Вручення ордену було приурочене до відкриття нової будівлі Грозненської стоматологічної поліклініки №1.

У відповідь Кадиров нагородив найвищою нагородою Чечні – орденом Кадирова – головного лікаря поліклініки Юнуса Умарова.

ЗМІ вже багато писали про нагороди, які отримує кадиров. Так, глава Чечні має медалі за зміцнення кримінально-виконавчої системи росії, за боротьбу у сфері прав людини, за внесок у розвиток парламентаризму, агропромисловості, законодавства та державного будівництва.

У кадирова також багато статусів. Наприклад, він почесний професор одразу трьох навчальних закладів – Ісламського університету імені Кунта-Хаджі Кишиєва, Сучасної гуманітарної академії та Чеченського державного університету. Наукові ступені глави Чечні дають йому право читати лекції у ВНЗ, чим він обіцяв зайнятися після закінчення свого правління республікою.

Торік Кадиров отримав орден «Авіценна» за внесок у розвиток охорони здоров'я та медичних наук.

У грудні глава Чечні підписав указ про нагородження медаллю «За заслуги перед Чеченською республікою» своєї 21-річної дочки - начальника департаменту дошкільної освіти Грозного Хадіжат Кадирової.

Також державний телеканал «Грозний» нагородив кадирова премією 45 тисяч рублів за відео з папугою.

Загалом у глави Чечні понад три десятки офіційних урядових нагород, серед них медаль «За військову доблесть» II ступеня (2000 рік), «За заслуги перед Вітчизною» IV і III ступеня (2006 і 2021 роки), зірка Героя росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів