Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 червня

Четвер, 30 червня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 червня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 30 червня:

Про укриття в луцьких школах

Російські окупанти продовжують калічити самі себе, аби їх визнали непридатними для війни в Україні. Тепер рашисти ламають собі пальці на руках.

Одному із окупантів треба було терміново додому. Допомогли йому у цьому інші росіяни.

Одного удару виявилося недостатньо – медики зафіксували лише забій.

Тому солдати «другої армії світу» вдарили по пальцях ще раз.

 

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 червня

Про Путіна та «захист Донбасу»

Президент рф володимир путін заявив, що цілі війни росії проти України не змінилися, але «тактика може бути різною».

Відповідаючи на запитання про те, чи змінилися цілі так званої «спецоперації» росії проти України, президент рф сказав, що «нічого не змінилося», але тактика може бути різною.

«Нічого не змінилося, я ж сказав рано-вранці 24-го прямо публічно на всю країну, на весь світ. Мені додати до цього нема чого. Нічого не змінилося...Тактика запропонована Міноборони: куди війська пересувати, які об'єкти вражати», – заявив путін. 


Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 червня

Про рашистів, які ламають собі пальці

Війна змінила усе. Якщо раніше влітку у шкільних класах робили косметичний ремонт, то тепер усі зусилля в навчальних закладах спрямовані на облаштування укриттів. Такі вимоги нині встановленні Міністерством освіти задля того, аби школярі у вересні змогли навчатись не дистанційно, а офлайн. Нині в одній зі шкіл Луцька вже активно тривають такі роботи.

У луцьких школах розпочали підготовку до навчального року – роботи чимало, бо діти хочуть вчитися офлайн. Щоб в них була така можливість, освітньому закладу необхідно мати облаштоване укриття на випадок повітряної тривоги. Й нині в одній зі шкіл міста вже активно тривають ремонтні роботи.  

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 30 червня

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів