Поділитись:

Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)

Четвер, 30 червня 2022, 21:53
Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)

У Чернігові облаштували модульні будинки для місцевих, які через рашистські бомбардування та обстріли втратили своє житло.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Тарас Шкітер, який нині перебуває в Чернігові.

Він зазначив, що модульні будинки та цілі модульні містечка встановлюються не тільки в Чернігові, але й в околицях міста.

За словам депутата, один будиночок розрахований на 4 людей, обладнаний калорифером для обігріву в зимовий період. Незабаром до будинків підведуть електрику, водопостачання й водовідведення, щоб люди почували себе максимально комфортно, в тимчасовому житлі.

Інший депутат Луцької міськради – Михайло Наход, який також взяв участь у волонтерській поїздці, поділився власними враженнями від побаченого.

«Сьогодні я побачив справжній "рускій мір" в Чернігові та на його околицях. "Спеціальная ваєнная операція" це зруйновані та спалені до тла будинки мирних мешканців і тисячі людей, які сьогодні живуть в халупах з бляхи та плівки. Немає слів, щоб передати ті емоції, які викликають вживу ці кадри, що на фото», – написав Михайло Наход.

Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео)Луцькі волонтери показали модульні містечка, які зводять для людей, що втратили житло (відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів