Поділитись:

У Луцьку підприємців вчитимуть ефективно вести бізнес

Четвер, 08 грудня 2016, 16:38
У Луцьку підприємців вчитимуть ефективно вести бізнес

10 грудня в Луцьку відбудеться бізнес-інтенсив "Ефективне управління бізнес- процесами та бізнес-проектами", який проводитиме експерт з процесного менеджменту Роман Грицьків.

Захід, який організовує Клуб Ділових Людей, триватиме з 9:30 до 18:00 за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 2 (готель "Україна"), – повідомляють організатори.

Бізнес складається із пов'язаних між собою дій та процесів. Часто під час роботи керівник помічає, що незважаючи на постійну зайнятість, результати не завжди вдається виконати.

Це стається тому, що не оптимізовані бізнес-процеси, – зазначає Роман Грицьків.

"Для того, щоб стати успішними в реальних умовах, бізнес-повинен звернути увагу на три речі, які стосуються бізнес-процесів: 1) якість продукту; 2) інновації процесів та послуг; 3) автоматизація бізнес-процесів, – з інтерв'ю Романа Грицьківа для "Ділового слова". – Щодо процесів, то їх треба описувати дуже детально. Якнайдетальніше. Найбільші труднощі і проблеми заховані в найменших деталях. У результаті, впровадження опису та оптимізації процесів здатне дати результат 20% оптимізації витрат".

Під час інтенсивну експерт надасть теоретичні відомості про процесне управління, втім більшість часу присвятить практиці моделювання та аналізу бізнес-процесів. Зокрема, на прикладі досвіду реальних бізнесів учасники проаналізують результати процесного управління, дізнаються про опис процесу AS IS та оптимізованого процесу TO BE.

Окрім того, Роман Грицьків розповість про розробку КРІ та визначення ризиків бізнес-процесів, їхні цінності для клієнтів та трансформацію з допомогою інновацій та цифрових технологій.

Для учасників Клубу Ділових Людей та акредитованих ЗМІ вхід вільний.

Деталі

Акредитація ЗМІ:

Довідка:

Клуб Ділових Людей – міжнародний бізнес-клуб, найбільший в Україні, для керівників та власників малого бізнесу, які мають надійну ділову репутацію та дотримуються власного ділового слова. До Клубу входять понад 1000 підприємців з Києва, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Луцька і Рівного.

Надрукувати
мітки:
коментарів