Поділитись:

У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)

П'ятниця, 08 липня 2022, 14:12
У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)

У Луцьку провели в останню путь митця – художника, майстра з художньої обробки дерева Михайла Штика. Він загинув, захищаючи Україну у Харкові. 

Прощання з митцем відбулося у п'ятницю, 8 липня у приміщенні Свято-Троїцького кафедрального собору. 

Служба була короткою. Священники помолилися над тілом, а друзі, колеги та побратими мали змогу востаннє побути поруч із Михайлом. 

«Ще місяць тому він приходив на виставку у Музей, був у формі, обіймався з усіма. Він жартував, казав, що все буде добре і що ми обов'язково переможемо. А сьогодні ми його ховаємо», – каже працівниця Музею Корсаків у Луцьку. 

Попрощатися з Михайлом прийшло чимало митців. На труну поклали дуже багато живих квітів. Тіло захисника повезли в село Самари Ратнівського району, де його і поховають. 

У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео)У Луцьку попрощалися з художником Михайлом Штиком, який загинув на війні (фото, відео) 

Нагадаємо, 6 липня Михайло Штик загинув, перебуваючи на бойовому чергуванні на прифронтовій базі батальйону УДА у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів