Поділитись:

На Волині намагались вивантажити львівське сміття

П'ятниця, 09 грудня 2016, 09:57

Невідомі намагались домовитись з працівниками Володимир-Волинського КП "Полігон" про вивіз сміття на територію цього підприємства.

Про це повідомляє БУГ.

Начальник КП "Полігон" Олександр Козичко розповів, що спочатку вони двома машинами (легковою та вантажівкою) на львівській реєстрації проїхали безпосередньо на територію сміттєзвалища і намагались домовитись з охоронцем про розвантаження сміття.

"Він їм відмовив, тоді вони приїхали до мене і запропонували за винагороду "скинути" сміття на території підприємства. Я заборонив це робити, і ці чоловіки поїхали у невідомому напрямку. Я повідомив міського голову та начальника місцевої поліції, адже є підозра, що вони не будуть кататись з цим сміттям і спробують викинути його в межах міста", – зазначив Олександр Козичко.

До слова, міський голова Петро Саганюк кілька місяців тому відмовив львівському підприємству ТОВ "АВЕ Львів" у перевезенні сміття на територію сміттєзвалища у Володимирі-Волинському. Тоді очільник міста пояснив, що вільної карти сміттєзвалища для власних потреб вистачить ще на півтора роки. А при обсягах, які пропонують привозити зі Львову, то лише на кілька тижнів.

Надрукувати
мітки:
коментарів