Поділитись:

У волинської кондитерської фарбрики відсудили більше 1,5 млн грн

Субота, 02 квітня 2016, 13:27
У волинської кондитерської фарбрики відсудили більше 1,5 млн грн

Луцький підприємець у суді вимагав у ТОВ "Шокобум" 1 мільйон 697 тисяч гривень заборгованості за товар, який постачали для підприємства.

Про це стало відомо з рішення Господарського суду Волинської області від 23 лютого 2016 року, яке було опубліковане в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Підприємець просив стягнути з фабрики 1 мільйон 551 тисячу гривень заборгованості. До початку розгляду справи луцький підприємець надіслав заяву до суду, де пред'явив збільшення позовних вимог.

У документі він зазначає, що сума до стягнення з "Шокобума" повинна становити 1 мільйон 697 тисяч гривень. Підприємець пояснює це тим, що за час розгляду справи курс продажу доларів США за гривні, встановлений АТ "Ощадбанк" збільшився і станом на 18 лютого цього року становив 27,30 гривень.

Відповідну заяву було прийнято, оскільки вона не порушує чиїх-небудь прав і охоронюваних законом інтересів.

Тож Господарський суд вирішив задовольнити позов підприємця та стягнути з ТОВ "Шокобум" 1 мільйон 697 тисяч гривень боргу.

До слова, ТОВ "Шокобум" – кондитерська фабрика, яка була заснована у 2009 році. Основний вид діяльності – виробництво цукрових кондитерських виробів.

Згідно з відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, власником фабрики є Ільчишин Анатолій Михайшлович, Ільчишиш Галина Федорівна, Стасишин Вікторія Михайлівна та Зайло Надія Василівна. Розмір статутного капіталу підприємства становить 3 мільйона гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024