Поділитись:

Чергова волинська газета призупинила свій вихід

Четвер, 28 квітня 2016, 12:08
Чергова волинська газета призупинила свій вихід

У четвер, 28 квітня 2016 року, вийшов останній номер волинської обласної газети "Слово Волині". Про це повідомила головний редактор "Слова" Наталка Шепель на сторінках газети.

"Шановні наші читачі! І ті, які з нами були протягом цих чотирьох років. І ті, які приєдналися нещодавно. Шкода, що таку звістку доводиться приносити напередодні Великодня – великого свята перемоги життя над смертю. Але з гумором, притаманним нашій редакції, ми поряд із цією прощальною редакторською колонкою кажемо: "Все на краще". Тому що життя саме так і влаштоване: радість і сум завжди поряд", – пише Наталка Шепель.

"Отже, так склалися обставини, що "Слово Волині" змушене зупинити свій вихід. Через цілу низку причин ми не можемо сказати, коли він відновиться. Уклінно просимо вибачення в наших передплатників: саме такого розвитку подій у середині року ми, на жаль, не змогли передбачити. Але завдяки професійним консультаціям керівників Волинського відділення "Укрпошти" вдалося домовитися про те, що замість "Слова Волині" ви будете отримувати "Сім'ю і дім" – видання, яке також полюбляє живі волинські історії, має, як і ми, 16 сторінок. Перші кілька травневих номерів цієї газети виходитиме з позначкою "Слова Волині", – зазначено на сторінках газети.

Також редактор подякувала своєму колективу за плідну працю.

До речі, "Слово Волині" не потрапляло в роздрібну мережу ще з 22 березня 2016 року, а розповсюджувалося тільки за переплатою.

Як повідомила "Конкуренту" Наталія Шепель, із 1 травня сайт перебуватиме на реконструкції, і, можливо, пізніше відновить свою роботу.

Щодо телеканалу "Слово Волині", то він далі мовитиме в ефірі згідно з ліцензійними зобов'язаннями.

Нагадаємо, наприкінці 2015 року припинили вихід волинські газети "Віче-інформ" та "Хроніки Любарта".

Як відомо, вплив на прийняття рішень щодо "Слова Волині" має один із засновників групи "Континіум" Степан Івахів.

Чергова волинська газета призупинила свій вихід

Так виглядає останній номер газети "Слово Волині"

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
13:36
24 квітня 2024