Поділитись:

Назвали варіант виходу із ситуації, що склалась в Луцькраді

Неділя, 05 березня 2017, 20:00
Назвали варіант виходу із ситуації, що склалась в Луцькраді

Секретар Луцькради Юлія Вусенко та голова фракції "УКРОП" Ігор Поліщук назвали компромісні шляхи виходу із кризової ситуації, яка склалась у Луцькій міській раді.

Депутати Луцької міської ради готові розглянути питання щодо обрання "компромісного" кандидата на посаду секретаря міськради. Про це розмовляли в ефірі ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь".

Телеведуча Галина Падалко нагадала гостям студії, що лучан цікавить те, коли ж почне нормально функціонувати Луцькрада. Вона зауважила, що ніхто з опонентів – ані діючий секретар Луцькради Юлія Вусенко, ані опозиційна до неї фракція "УКРОП" – не хочуть йти на поступки.

"Чи розглядали ви якісь компромісні варіанти? Можливо? навіть "компромісного" кандидата?" - запитала Галина Падалко.

Ігор Поліщук зазначив, що вони розглядають будь-яку компромісну фігуру. Юлія Вусенко своєю чергою відповіла, що єдиним компромісом в цьому випадку буде чітке дотримання норм законодавства.

Нагадаємо: Луцькрада декілька разів поспіль не може зібратись, щоб провести сесію. Секретар Луцькради Юлія Вусенко наполягала на тому, щоб провели позачергову 19 сесію Луцькради, де б визнали факт смерті міського голови Миколи Романюка. Фракція "УКРОП", "Батьківщина" та ще декілька депутатів ігнорують проведення позачергової і вимагають провести 20-ту чергову сесію Луцькради, на якій мають розглядати проект рішення, запропонований "укропівцем" Микитою Рабаном, про дострокове припинення повноважень секретаря Луцькради Юлії Вусенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів