Поділитись:

Фірму-переможця тендера на продукти в луцькі школи дискваліфікували

П'ятниця, 17 березня 2017, 14:15
Фірму-переможця тендера на продукти в луцькі школи дискваліфікували

ТД "Заграву", яка перемогла, відповідно до системи Prozorro, на постачання макаронів у школи Луцька, після цього дискваліфікували через відсутність довідки.

ТД "Заграва" брали участь у тендері на постачання макаронних виробів, який організувало управління освіти Луцькради. Про це сказала директор ТД "Заграва" Наталія Ничай 17 березня під час засідання "бюджетної" комісії.

З її слів, вони взяли участь в тендері, виставили найменшу суму і стали переможцем відповідно до системи Prozorro. Після перемоги їх дискваліфікували.

Як виявилося, в них була відсутня довідка як оператора ринку на транспорт. Наталія Ничай сказала, що в них є договір оренди транспорту, який вони орендують в ПАТ "Теремно хліб", а така довідка є саме в їхніх орендодавців.Фірму-переможця тендера на продукти в луцькі школи дискваліфікували

Фірму-переможця тендера на продукти в луцькі школи дискваліфікували

"Ми є виробниче підприємство, а користуємось орендованим транспортом ПАТ "Теремно хліб". Таких довідок в нас немає, бо ми транспорту свого не маємо, а орендуємо", – сказала Наталія Ничай.

Наталія Ничай каже, що вони вже дали оскарження через Prozorro до замовника торгів, зверталися безпосередньо до начальника управління освіти Олега Гребенюка.

"Тендерна пропозиція – 289 тисяч гривень, а ціна – 17 гривень за кілограм. А наша компанія "Заграва" запропонувала найнижчу ціну – 9 гривень за кілограм", – сказала Наталія Ничай.

Втім представник тендерного комітету сказала, що вимоги до всіх учасників торгів однакові і є чіткий перелік документів, які треба надавати. Олег Гребенюк сказав, що вимоги однакові для всіх і під когось одного їх не мінятимуть.Фірму-переможця тендера на продукти в луцькі школи дискваліфікували

Депутат Павло Данильчук запропонував рекомендувати першому заступнику міського голови Тарасу Яковлеву, та заступнику міського голови Андрію Киці переглянути формування тендерного комітету, залучивши представників громадськості.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024