Поділитись:

Для Луцька обиратимуть гімн

П'ятниця, 23 червня 2017, 11:51
Для Луцька обиратимуть гімн

У Луцьку відбудеться конкурс на визначення гімну міста.

Конкурс триватиме з 1 липня до 25 грудня. Про це йдеться у відповідному розпорядженні секретаря Луцькради Ігоря Поліщука.

Для проведення конкурсу створили організаційний комітет, до складу якого увійшли заступник міського голови Григорій Пустовіт (голова), директор департаменту культури Тетяна Гнатів (заступник), начальник інформаційної роботи міськради Зоя Балюк, начальник управління туризму і промоції Луцька Катерина Теліпська, начальник відділу зв'язків з громадськістю Олена Макарова та начальник відділу у справах смі'ї та молоді Олексій Веремійчик.

У конкурсу може взяти участь будь-хто. Один учасник може подати необмежену кількість робіт. Тривалість музично-поетичних творів повинна бути не більш ніж 5 хвилин, а сам твір може містити не більше ніж 32 рядки.

"Текст і музика твору повинні виражати почуття патріотизму, поваги до історії, культури, традицій і відповідати жанровим особливостям гімну (яскравість та урочистість звучання, чіткість ритму, виразність мелодії тощо). Текст твору повинен відображати минуле і сьогодення міста Луцька, його внесок в історію", – сказано в положенні.

Твори можна буде подавати в електронному вигляді. Розгляд робіт відбуватиметься у три етапи. Спершу твори оцінюватиме конкурсна комісія, а потім відбудеться публічне голосування. Затвердити переможця повинна конкурсна комісія. Переможець конкурсу отримає грошову винагороду у сумі 15 000 гривень. Автори творів, що опинилися на другому та третьому місці за кількістю підписів представників громади міста Луцька, отримують 5 000 та 3 000 гривень відповідно

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024