Поділитись:

У Луцьку боролися за "Кубок Жоржа" з боулінгу* (фото)

Четвер, 19 жовтня 2017, 20:28

У боулінг-більярд клубі "George's Club", що розташований у Розважальному центрі "Промінь" на 3-му поверсі відбувся турнір з боулінгу "Кубок Жоржа" з призовим фондом 5000 грн.

Спортсмени з різних міст зібрались позмагатись за головний приз. У турнірі взяли участь 22 спортсмени з Володимир-Волинського, Нововолинська та Луцька. З 22-х спортсменів пройшли відбір у фінал тільки 11. Учасники, які не пройшли до фіналу, мали змогу за додаткову суму зіграти десперадо та поборотись за головний приз, тільки 2 людини з десперадо мали змогу попасти до фіналу та зіграти 6 фінальних ігор, у яких сумували результати кожної гри та визначали переможця "Кубку Жоржа".

Переможців нагородили дипломами та призами від спонсорів, медалями та "Кубком Жоржа". Ними стали: 1 місце – Цимбалюк Олександр (м. Луцьк); 2 місце – Боярин Руслан (м. Володимир Волинський) 3 місце – Мондровський Михайло (м. Луцьк) 4 місце – Лихач Сергій (м. Луцьк).

Наступний турнір "Кубок Жоржа" відбудеться 21-22 жовтня з більярду дисципліни "Комбінована піраміда".

Боулінг-більярд клуб "George's Club" запрошує усіх охочих на відкритий турнір. Реєстрація триває до 20 жовтня. Зареєструватись можна за номером телефону: +380 (50) 490 77 12 або ж безпосередньо у "George's Club".

Надрукувати
мітки:
коментарів