Поділитись:

Луцька влада відповідатиме за "віджату" парковку "Променя" у суді (документи)

Середа, 23 травня 2018, 18:55

ТзОВ "ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС" оскаржуватиме в суді рішення виконавчого комітету Луцької міської ради, внаслідок прийняття якого, РЦ "Промінь" залишився без парковки.

Директор РЦ "Промінь" Дмитро Грелюк зазначив, що прийняття вищезгаданого проекту – неправомірне, оскільки розірвання договору можливе лише за згодою сторін, якої не було (У 2016 році між "Проміньпарксервісом" та Луцьким плавальним басейном було підписано договір про співпрацю. 18 травня 2018 року, виконком проголосував за розірвання догору в односторонньому порядку).

"Жодних підстав для дострокового припинення співпраці між "Проміньпарксервісом" та спортшколою не було, оскільки з нашого боку виконано всі прописані умови.

(Умови передбачали облаштування вспільної парковки на території спортивної школи, якою могли користуватися, як відвідувачі комунального закладу, так і відвідувачі РЦ "Промінь". Окрім того, на місці колишніх чагарників, було облаштовано окрему парковку біля басейну, а також встановлено спортивний та ігровий майданчики).

Ми пропонували зняти це рішення з порядку денного, керівник басейну (саме лист директора школи Олександра Сологуба став підставою для розірвання договору) нашу ініціативу підтримав та публічно озвучив готовність сісти за стіл переговорів. На жаль, ні майбутні юридичні наслідки, ні бажання двох сторін домовлятися, жодним чином не зупинили свавілля представників влади ", – сказав він.

Грелюк додав, що "Проміньпарксервіс" звернувся до господарського суду Волинської області з відповідною позовною заявою.

"Це рішення – незаконне та підлягає скасуванню. Ми продовжуємо працювати чесно та відстоюватимемо власні права у передбачений законом спосіб. Сподіваюся, що суд з усією відповідальністю підійде до розгляду справи та винесе справедливий вирок", – резюмував директор.

Детальніше про свавілля луцької влади дивіться у спеціальному сюжеті від "Сфери-Тв".

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 лютого 2024
11:02
08 лютого 2024
27 січня 2024
20 грудня 2023
27 листопада 2023
11 липня 2023
10 липня 2023
29 травня 2023
27 травня 2023
29 квітня 2023