Поділитись:

У Луцьку хочуть переглянути кандидатуру директора ЛПЕ

Понеділок, 11 квітня 2016, 11:43
У Луцьку хочуть переглянути кандидатуру директора ЛПЕ

У Луцьку хочуть, аби результати конкурсу на посаду директора ЛПЕ переглянули.

Про це зазначено в петиції Андрія Черчика від 11 квітня 2016 року на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Як пояснює автор, директора ЛПЕ на посаду призначили "з порушенням чинного законодавства". Так, він зазначив норму, згідно з якою кваліфікаційна вимога до директора підприємства – стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років. Натомість Луцькрада, оголосивши конкурс, висунула вимогу щодо стажу роботи у 3 роки.

"Наказом Мінсоціполітики № 951 від 22 вересня 2015 року внесено зміни до кваліфікаційної характеристики посади "Директор (начальник, інший керівник) підприємства", розміщеної у Випуску 1 "Професії працівників, що є загальними для всіх видів економічної діяльності" Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, затвердженого наказом Мінпраці від 29.12.2004 № 336, та викладено абзац третій "Кваліфікаційні вимоги" в такій редакції: "Вища освіта другого рівня за ступенем магістра за відповідною галуззю знань або вища освіта другого рівня за ступенем магістра та післядипломна освіта за галуззю знань "Управління та адміністрування" або "Право". Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – не менше ніж 5 років.

Луцькою міською радою було оголошено конкурс на заміщення посади директора КП "Луцьке підприємство електротранспорту", де серед кваліфікаційних вимог зазначено стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня – не менше 3 роки. 29 березня на посаду директора КП "Луцьке підприємство електротранспорту" призначено Грицюка Ігоря, який має стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня 3 роки", – наголошує у своєму зверненні Андрій Черчик.

Нагадаємо, 29 березня цього року новим директором Луцького підприємства електротранспорту призначили Ігоря Грицюка.

Надрукувати
мітки:
коментарів