Поділитись:

Учасники АТО хочуть інвентаризації земель Луцька

Вівторок, 20 вересня 2016, 18:14
Учасники АТО хочуть інвентаризації земель Луцька

Представники міської влади, атовці та члени сімей загиблих учасників АТО обговорили питання щодо виділення для них земельних ділянок.

Пошук земельних ділянок здійснюється спільно з членами "земельної" комісії. Про це розповів 20 вересня начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала під час зустрічі з представниками громадських організацій ветеранів АТО та членів сімей загиблих щодо обговорення програми забезпечення житлом учасників АТО.

Атовці цікавилися, скільки видано земельних ділянок в Луцьку під будівництво індивідуальне та під будівництво багатоквартирних будинків.

"Вільних земельних ділянок для індивідуальної забудови у Луцьку немає", - констатував Сергій Шабала.

Депутат Луцькради та голова "земельної" комісії Євгеній Ткачук зауважив, що ситуація з виділенням земельних ділянок непроста.

"Ми постійно піднімаємо питання, що варто першочергово знаходити земельні ділянки сім'ям учасників АТО, учасникам бойових дій в Афганістані з І-ІІ групами інвалідності", - сказав Євгеній Ткачук.

Коли учасники АТО зачепили питання про проведення інвентаризації земельних ділянок у Луцьку, то Сергій Шабала зауважив, що на таку справу потрібно не один рік і дуже багато грошових ресурсів.

"Біля 10 мільйонів в середньому треба щоб провести інвентаризацію, якщо я не помиляюсь.. Сільради готові надати земельні ділянки з умовою, що місто зробить дорогу до них", - додав Євгеній Ткачук.

Загалом голова "земельної" комісії зауважив, що варто порахувати скільки часу і скільки коштів треба витратити на інвентаризацію й вирішити чи вигідно робити такі затрати чи варто вирішувати питання із земельними ділянками якимось вигіднішим шляхом.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024