Поділитись:

Питання Старого ринку в Луцьку: з чого треба почати

Понеділок, 26 вересня 2016, 14:32
Питання Старого ринку в Луцьку: з чого треба почати

Питання Старого ринку в Луцьку потребує термінового вирішення.

Про це йшлося в ток-шоу Протилежний Погляд LIVE у п'ятницю, 23 вересня.

Депутат та голова тимчасової контрольної комісії Луцької міської ради з питань врегулювання діяльності ринків на території міста Андрій Козюра запевнив, що передусім виступатиме за те, аби Волинська облспоживспілка більше не виступала монополістом й орендарем землі, на якому розташований ринок.

"Я, як голова тимчасової контрольної комісії Луцької міської ради, зроблю все для того, щоби належним чином вивчити всі документи і дати необхідні рекомендації щодо чи реконструкції, чи перенесення, але так ситуації залишати не буду. Я буду виступати категорчино проти того, щоб в майбутньому Волинська облспоживспілка виступала монополістом й орендарем цієї земельної ділянки. Я буду виступати за те, щоб підприємці самі консолідувалися, створювали свою структуру, і передавати їм в оренду змелю, або створювати комунальне підприємство, і вести діалог з підприємцями, тобто щоб вони працювали з міською радою через комунальне підпримство. Так буде отримувати бюджет, так буде заробляти підприємство", – зазначив він.

Директор Асоціації малого та середнього бізнесу "Бізнес-Волинь" Ігор Дильов переконаний, що ситуація треба вирішувати, однак не надто різко.

"Я особисто зв'язувався з міським головою і запитував його думку з цього приводу. Його відповідь була майже дослівною: "Цей процес має відбуватися еволюційно, а не революційно". І я проти того, щоб одномоментно викидати людей. Вони ж не худоба, щоб їх ганяти з місця на місце. Тому треба шукати рішення, і це завдання влади. Тому я вважаю, що в якомусь вигляді ринок можна зберегти, а це робочі місця насамперед", – запевнив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024