Поділитись:

WhatsApp хоче передати Facebook базу контактів користувачів

Неділя, 28 серпня 2016, 19:09
WhatsApp хоче передати Facebook базу контактів користувачів
Месенджер WhatsApp планує передати базу контактів користувачів соціальній мережі Facebook.

Про це пише Media Sapiens з посиланням на The Telegraph.

Нова політика конфіденційності, опублікована месенджером, пропонує можливість об'єднання акаунти WhatsApp і Facebook при першому підключенні. Це надасть Facebook більшу базу даних про користувача, дозволяючи соціальній мережі пропонувати йому друзів зі списку контактів.

"Збільшуючи взаємодію з Facebook, ми зможемо відстежувати більш точні дані, з'ясовувати, як люди користуються додатком, і краще боротися зі спамом. У разі об'єднання вашого номера з системами Facebook, вони зможуть запропонувати більш точні рекомендації друзів і показ відповідних оголошень, якщо у вас є обліковий запис з ними", — йдеться в повідомленні компанії.

Разом з тим, представники WhatsApp запевняють, що не будуть публікувати номери телефонів користувачів на сторонніх ресурсах, включаючи Facebook, і не будуть передавати їх рекламним компаніям.

За даними Bloomberg, WhatsApp — другий за популярністю месенджер в світі. Ним користуються понад 800 мільйонів чоловік. Facebook придбав за його у 2014 році за 19 мільярдів доларів.

Надрукувати
мітки:
коментарів