Поділитись:

Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото)

П'ятниця, 01 грудня 2023, 08:32
Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото)

Відомий луцький ресторатор Олег Іванюк викрив шахраїв, які пропонували йому «підробіток». 

У месенджері WhatsApp чоловікові надійшло повідомлення від так званої Лори. Жінка пропонувала онлайн-роботу: оцінювати ресторани та залишати про них відгуки. Обіцяли 50 грн за тестове завдання, а далі заробіток мав становити до 3000 грн на день. Ресторатор спершу закликав узаконити їхні робочі відносини, а згодом забажав аванс за нібито виконання завдання. Після тривалого листування шахраї заплуталися й надіслали повідомлення від чоловічого роду. А згодом назвалися Лаурою замість Лори. Скріни Олег Іванюк опублікував на своїй сторінці у фейсбуці. 

Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото) Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото) Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото) Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото)  Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото) Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото) Була Лора – став Лаура: луцький ресторатор вивів шахраїв на чисту воду (фото)

До речі, зараз така схема у WhatsApp доволі поширена. Після тривалих переписок і роз'яснень людей переводять у телеграм, де вже пропонують заповнити певну інформацію, а також надати номер картки, CVV-код та термін дії картки. 

Нагадаємо: це вже не перший випадок, коли Олег Іванюк «розвів» шахраїв. Попереднього разу до нього телефонували «з банку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів