Поділитись:

Очільник Володимир-Волинської "Свободи" вийшов з партії

Вівторок, 14 лютого 2017, 13:31
Очільник Володимир-Волинської  «Свободи»  вийшов з партії

Очільник Володимир-Волинської міського осередку партії "Свобода" складає повноваження очільника міського осередку та тимчасово призупиняє членство в партії.

Про це повідомляє видання "Буг".

14-го лютого очільник Володимир-Волинської міського осередку партії "Свобода" Сергій Коба надіслав звіт за рік керованої ним депутатської фракції у міській раді. Звіт за рік роботи він підсумував заявою, що складає повноваження очільника міського осередку та тимчасово призупиняє членство в партії. Таке рішення пояснив тим, що не погоджується із наказами обласного осередку "Свободи".

"Також хочу повідомити, що я прийняв для себе нелегке, але принципове рішення про складання повноважень керівника Володимир-Волинської міської організації політичної партії ВО "Свобода" та однойменної фракції у Володимир-Волинській міській раді, а також призупинення членства у партії за власним бажанням. Вважаю, що накази, які доводяться мені протягом останнього року вищим керівництвом області, а також методи їх донесення, шкодять нашій організації і ведуть її в неправильному напрямку. В той же час хочу подякувати всім членам організації за підтримку та роботу, яку ми разом проводили протягом восьми попередніх років," – йдеться в заяві Сергія Коби.

До слова, Сергій Коба був членом партії "Свобода" 8 років. Після місцевих виборів в жовтні 2015-го року очолив постійну депутатську бюджетну комісію. Теперішня каденція є другою для депутата.

Причину такого рішення Сергій Коба пояснив так: "Все йшло до цього". Більше коментарів не надавав.

Отож, Сергій Коба працюватиме у складі депутатського корпусу Володимир-Волинської міської ради як позапартійний та позафракційний депутат, також надалі очолюватиме бюджетну комісію.

Надрукувати
мітки:
коментарів