Поділитись:

На волинській митниці вилучили рибальське спорядження на три мільйони (фото)

Вівторок, 20 червня 2023, 16:05
На волинській митниці вилучили рибальське спорядження на три мільйони (фото)

На волинській митниці вилучили рибальське спорядження вартістю понад 3 мільйони гривень, яке везли з Гонконгу в Ужгород.

Про це повідомляє Волинська митниця.

Одиночні чи підібрані у комплекти сигналізатори ловлі, волосінь на котушках різної специфікації, а загалом понад півтори тонни товару вилучили у справі про порушення митних правил за ознаками, передбаченими частиною 1 статті 483 Митного кодексу.

На волинській митниці вилучили рибальське спорядження на три мільйони (фото) На волинській митниці вилучили рибальське спорядження на три мільйони (фото) 

«Це рибальське начиння не було задеклароване у вантажі, який перевізник доставляв від продавця з Гонконгу до покупця в Ужгороді в митному режимі імпорту на умовах поставки. Воно було виявлене на митному посту «Ягодин» у ході повного огляду транспортного засобу з відкриттям та перерахунком вантажних місць. Підставою для направлення на огляд стала невідповідність між задекларованою та фактичною вагою китайської продукції, що поставлялася на умовах зовнішньо-економічного контракту», – повідомили митники.

На волинській митниці вилучили рибальське спорядження на три мільйони (фото) 

Зазначають, що приховування від митного контролю документів, що містять неправдиві відомості про найменування та вагу товару тягне за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості безпосередніх предметів порушення митних правил з їх конфіскацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18
10:35