Поділитись:

Загиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятник

Середа, 30 серпня 2023, 12:00
Загиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятник

У Луцьку відкрили пам'ятник «Загиблим прикордонникам Волині».

У День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, відкрили пам'ятник прикордонникам Волині,  які поклали життя за рідну країну, – повідомлии у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Разом з представниками влади, благодійної організації та духовенства військові вшанували пам'ять полеглих хвилиною мовчання. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив пам’ятний знак та провів заупокійний молебень. 
Владці  побажали прикордонникам, щоб у їхніх лавах більше не було бойових втрат. І щоб вони завжди пам’ятали побратимів, які віддали свої життя захищаючи нашу Батьківщину», – йдеться у повідомленні.

«Це місце – наша кров, наша душа, яка сьогодні має велике значення у встановленні сильної та незламної України», – зазначив почесний голова ветеранської організації, перший командир Луцького прикордонного загону генерал-лейтенант Аркадій Яворський

Вічна пам’ять і шана загиблим Героям-прикордонникам та усім захисникам України, які віддали за її майбутнє найцінніше.

Загиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятникЗагиблим прикордонникам Волині відкрили пам'ятник 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів