Поділитись:

У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)

П'ятниця, 26 квітня 2024, 13:36
У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)

У Луцьку в останню путь провели загиблого у Дніпропетровській області головного сержанта 13-ї бригади Національної гвардії України «Хартія» Олександра Ющенка.

Відспівали полеглого воїна у п'ятницю, 26 квітня, у Свято-Троїцькому Кафедральному соборі. повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, лучанин Ющенко Олександр Михайлович, 29 червня 1986 року народження, був призваний на військову службу до складу 13-ї бригади НГУ «Хартія» на посаду головного сержанта.

Штаб-сержант Олександр Ющенко загинув 23 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Долинське Дніпропетровської області.

Провести військовослужбовця в останню дорогу прийшли родина, побратими, представники влади та чимало лучан.

Поховали полеглого воїна у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото)У Луцьку попрощалися з головним сержантом бригади «Хартія» Олександром Ющенком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів