Поділитись:

У Луцьку з благодійним концертом виступить гурт «ТІК»*

Четвер, 28 вересня 2023, 19:35
У Луцьку з благодійним концертом виступить гурт «ТІК»*

У Луцьк приїде гурт «ТІК» у межах великого благодійного туру Україною на підтримку ЗСУ, аби запалити усіх найпотужнішим бойовим українським духом, драйвом і незламним оптимізмом. 

Концерт у Луцьку пройде 10 жовтня о 19.00 у Волинському академічному театрі ім. Тараса Шевченка.

Пропонують разом співати запальний патріотичний хіт цього літа «Кацапи», «Люби ти Україну», «Чорна хмара, біла хмара», «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Не цілуй», «Тихую», гімн України і всі улюблені хіти з усіх альбомів гурту «ТІК».

А оскільки тур гурту стартує саме з концерту у Луцьку, лучани найпершими наживо почують надзвичайно гарні пісні з нового альбому «ТІК» «18+»: магічно-прекрасну «Тантру», глибокі «Ніч» та «Дельфін», сатирично-стьобного «Яйцеслава» та гарячу пісню-продовження культової «Вчительки» – «Луї Віттон».

Маючи незмінну патріотичну позицію, Віктор Бронюк і гурт «ТІК» із 2014 року займаються волонтерством і постійно виступають з концертами для воїнів на передовій.

Всі концерти нового туру «ТІК» також проходитимуть на підтримку ЗСУ. Гурт планує зібрати потужну суму і придбати автівки для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас.

«Під час війни кожний концерт, кожна зустріч, кожна мить разом – особливі, – відзначає фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк. – Наш тур благодійний, тому об’єднуючись гарною метою — збором коштів на потреби Збройних Сил України – з величезною радістю їдемо до вас, друзі, бо тільки так називаємо шанувальників нашого гурту, які давно чекали й розпитували, коли ми вже приїдемо. Вже зовсім скоро, от-от будемо у вас! Разом будемо обмінюватися емоціями і співати пісні, які ви знаєте напам'ять».

У Луцьку з благодійним концертом виступить гурт «ТІК»*

У червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені і, презентувавши новий розривний альбом, розпочав нову сторінку своєї творчості.

«Загалом під час осіннього туру ми дамо концерти у 23 містах України, — розповідає Віктор Бронюк. — Приготували чимало музичних сюрпризів для всіх шанувальників, які протягом 18 років були із нами, слухали і співали, танцювали і запалювали, раділи і сумували, не стримуючи щирих емоцій під наші пісні. Писали і пишемо їх з любов’ю до України і кожного. До зустрічі, рідні! Затанцюємо, поспіваємо й дамо драйву разом що є сили!»

У Луцьку з благодійним концертом виступить гурт «ТІК»*

Лучани і всі гості міста, не пропустіть 10 жовтня о 19.00 у Волинському академічному театрі ім. Шевченка концерт гурту «ТІК».

Квитки на концерт доступні за посиланням.

У Луцьку з благодійним концертом виступить гурт «ТІК»*

Надрукувати
мітки:
коментарів