Поділитись:

У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)

П'ятниця, 29 вересня 2023, 16:48
У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)

У Луцьку відбулося спецпогашення марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною». Новий поштовий випуск – благодійний, тому кожен, хто придбає його, автоматично стає учасником благодійного збору.

Про це у п'ятницю, 29 вересня, повідомили на сайті Волинської ОВА.

«До Дня захисників і захисниць України, який цього року відзначається 1 жовтня, Укрпошта випустила поштовий блок. Нова марка – це подяка міжнародним партнерам, які підтримують нашу державу та всіляко допомагають, зокрема і зброєю, які наші Збройні сили використовують у боротьбі з російським окупантом», – зазначив керівник Волинської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта» Іван Люсак.

Участь у погашенні взяли представники обласної влади, філателісти та журналісти. Спеціальні гості заходу – військові 100-ї окремої бригади ТрО, які захищають нашу державу на передовій.

«Найперше, хочу привітати наших Захисників та Захисниць з прийдешнім святом. Перемоги, миру, міцного здоров’я та нехай кожен український воїн повернеться додому живим. І звісно, хочеться, щоб уся зброя була представлена у музеях, а не застосовувалася в реальності», – сказав Олександр Троханенко.

Поштовий блок складають зображення важкого західного озброєння:

  • бойовий танк Challenger 2 (Велика Британія);
  • бойовий танк Leopard 2 (Німеччина);
  • зенітно-ракетний комплекс Patriot (США);
  • самохідна артилерійська установка CAESAR (Франція);
  • бойова машина піхоти M2 Bradley (США).

12 гривень з продажу кожного блоку «Зброя Перемоги. Світ з Україною», або майже 2 мільйони гривень, будуть спрямовані на придбання дронів для Сил безпеки й оборони України.

Номінал кожної марки – F. До поштового блоку випустили конверт «Перший день», немаркований художній конверт, картку, презентаційну папку, сувенірну рамку та набір тематичних магнітів.

У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)У Луцьку погасили блок марок «Зброя Перемоги. Світ з Україною» (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів