Поділитись:

У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото)

Середа, 06 грудня 2023, 16:34
У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото)

Цього року українці вперше відзначають День святого Миколая одночасно з Днем Збройних сил України – 6 грудня. Тож «Укрпошта» підготувала відповідний благодійний поштовий випуск, і сьогодні нову марку погасили у Луцьку.

Про це повідомили на сайті Волинської ОВА.

Як розповіла директорка з розвитку мережі та директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк, номінал марки становить 18 гривень, додаткові 5 гривень вартості марки – благодійна допомога для потреб ЗСУ.

«Автор марки Кость Лавро поєднав новорічні свята, День ЗСУ та мрію українців про перемогу в одній картинці. Тому на новому поштовому випуску cвятий Миколай везе в камуфляжному мішку необхідну для перемоги України зброю», – зазначила Валентина Варголяк.

Символічно, що у спецпогашенні взяли участь діти – учасники дитячого фольклорного гурту «Вервечка» з Луцька. Дівчатка організували мініконцерт: декламували вірші та співали пісні, в тому числі й українську народну пісню «Ой у лузі червона калина…».

Насамкінець діти отримали символічні подарунки від «Укрпошти».

У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото)У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото)У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото)У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото)У Луцьку погасили нову марку «Укрпошти» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів