Поділитись:

Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)

Середа, 04 жовтня 2023, 14:41
Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)

У Луцьку три нових шкільних автобуси, придбані за рахунок коштів державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів, передали закладам середньої освіти трьох волинських громад.

Про це повідомили на сайті Волинської ОВА.

У середу, 4 жовтня, у Луцьку відбулася передача трьох новеньких шкільних автобусів: вони попрямують до закладів загальної середньої освіти Маневицької, Рівненської та Шацької територіальних громад. Ключі від автобусів особисто вручив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

В ОВА зазначили, що це вже друга партія шкільних автобусів, які були придбані за рахунок коштів державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів. Так, у вересні три шкільні автобуси передали для підвезення учнів Рожищенської, Локачинської та Підгайцівської громад. 

За словами начальниці управління освіти та науки облдержадміністрації Наталії Матвіюк, сьогоднішні автобуси дещо відрізняються від попередніх, адже вони подовжені – 9 метрів. Відповідно зможуть перевозити більшу кількість учнів. Тому спеціально обирали громади, де потрібні саме такі автобуси. До слова, загальна місткість транспортного засобу становить 35 місць. 

Загалом до кінця року Волинська область отримає 26 нових шкільних автобусів торгівельної марки ЗАЗ.

Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото)Три громади на Волині отримали нові шкільні автобуси (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів