Поділитись:

Літні табори для дітей: чи відкриють їх при школах у Луцьку

П'ятниця, 12 квітня 2024, 15:40
Літні табори для дітей: чи відкриють їх при школах у Луцьку

Раніше у Луцьку при школах організовували табори, в яких діти проводили дозвілля після закінчення навчального року. Однак напад РФ змінив ситуацію, тому нині головним критерієм під час планування роботи педагогів та організації дозвілля учнів є безпека.

Чи діятимуть пришкільні табори для дітей у 2024 році у Луцьку, журналісти ВСН поцікавилися у головного освітянина міста Віталія Бондаря.

За його словами, поки що це питання вивчається і остаточне рішення приймуть ближче до травня.

«Поки що питання вирішується, питання у безпековій ситуації, є ще інші фактори, тому будемо радитися, орієнтовно до травня питання буде вирішено», – сказав Віталій Бондар.

На запитання, чи зможе міська влада подбати про безпеку у разі, якщо організують пришкільні табори, Віталій Бондар відповів ствердно.

«Якщо міська влада здатна забезпечити безпеку під час освітнього процесу, то, відповідно, і на час пришкільних таборів здатна на це», – запевнив він.

Віталій Бондар зазначив, що пришкільних таборів у Луцьку не було вже багато років, спочатку у зв’язку з пандемією, а потім через війну. Загалом літніх таборів при школах Луцька не було уже близько п'яти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів