Поділитись:

Страйк польських перевізників: у далекобійників нема води, в одного стався напад епілепсії (відео)

Субота, 11 листопада 2023, 16:04
Страйк польських перевізників: у далекобійників нема води, в одного стався напад епілепсії (відео)

У далекобійників, які стали «заручниками» акції протесту польських перевізників і стоять у черзі на в’їзд в Україну, уже закінчується їжа і вода.

Про це розповів Олександр – один із водіїв, – йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Рух вантажівок на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» нині заблокований через страйк польських перевізників, який розпочався 6 листопада. На Волинській митниці зазначають, що станом на сьогодні на згаданому пункті пропуску в’їзду в Україну очікують 1200 вантажівок.

Зі слів далекобійника, який опинився в черзі ще 7 листопада, відтоді йому вдалося просунутися вперед лише на 4 кілометри.

У водіїв, зі слів співрозмовника, уже не витримують нерви. Вони намагалися говорити з мітингувальниками, проте все марно. 

Вчора, 10 листопада, одному із водіїв, який застряг у черзі, стало зле – у нього стався напад епілепсії. Його забрала «швидка». За неперевіреними даними, розповідає Олександр, чоловік помер дорогою до шпиталю.

У черзі змушені стояти і вантажівки з гуманітарною допомогою, а також з товаром, який швидко псується. У самих же далекобійників уже закінчуються їжа та вода.

Страйк польських перевізників: у далекобійників нема води, в одного стався напад епілепсії (відео) 

На Волинській митниці повідомили, що за останню нічну зміну (в ніч на 10 листопада, – ред.) на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на в'їзд оформили 90 вантажівок, а виїхали з України в Польщу 33.

Зі слів речниці Волинської митниці Валентини Черниш, пропускають по одному транспортному засобу за годину та одну вантажівку з гуманітарною допомогою чи товаром, що швидко псується.

Станом на ранок 10 листопада у черзі на в'їзд в Україну стояли 1200 вантажівок.

На Волинській митниці зазначили, що попередньо протестувальники мають намір залишатися на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» до 3 грудня.

Нагадаємо: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України 13 листопада проведе зустріч на кордоні з представниками польської влади та перевізниками для розблокування пунктів пропуску. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
01 травня 2024
30 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024