Поділитись:

Волиньприродресурс скасував тендер на закупівлю скандального авто за 2,5 мільйони

Понеділок, 20 листопада 2023, 17:59
Волиньприродресурс скасував тендер на закупівлю скандального авто за 2,5 мільйони

Комунальне підприємство «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради скасувало тендер на закупівлю автомобіля вартістю у 2,5 мільйона гривень.

Відповідні зміни з'явилися на майданчику електронних закупівель Prozorro.

Ми писали, що тоді йшлося про автомобіль Hyundai Staria 2.2 US4, комплектація 7-Тор Nappa. Така комплектація передбачає чимало крутих «плюшок», серед яких:

  • шкіряний салон і кермо;
  • підігрів сидінь і керма;
  • передні і задні парктроніки;
  • клімат-контроль та ін.

Проте вже 20 листопада тендер скасували. У причині відміни вказано, що зникла необхідність в такій автівці. Депутат Луцької міськради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик повідомив, що саме так має працювати громадянське суспільство і тендер скасували не тільки через страх реакції волинян, а й через щире усвідомлення, що такі покупки зараз неактуальні.

«Так працює громадянське суспільство. Після розголосу в медіа і соцмережах, після дзвінків військових представникам комунального підприємства і облради, десь там вирішили, що новеньке авто не на часі. Сподіваємося, що це не просто страх реакції волинян, а щире усвідомлення», – зазначає депутат.

Нагадаємо: днями стало відомо, що Волинська обласна рада хоче створити власний телеканал. Відповідний проєкт рішення почали публікувати депутати та громадські активісти, але на сайті установи його досі не опублікували. Це одразу обурило як громадських активістів, так і деяких депутатів тієї ж ради. Цікавим є те, що у рішенні не зазначають ні назви нового медіа, ні хто буде директором. На місці цих даних – пропуски.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
13:13
20 березня 2024
19 березня 2024
15 лютого 2024
17 січня 2024
25 грудня 2023
06 грудня 2023
21 листопада 2023
20:30