Поділитись:

Студенти і викладачі мерзнуть: у Луцькому НТУ вимкнули опалення

Середа, 22 листопада 2023, 12:44
Студенти і викладачі мерзнуть: у Луцькому НТУ вимкнули опалення

У Луцькому національному технічному університеті викладачі та студенти змушені мерзнути й сидіти на парах в куртках, бо опалення в корпусі на Потебні досі не увімкнули.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомила мама одно зі студентів вишу. .

«У корпусі ЛНТУ на вулиці Потебні нестерпно холодно. Опалення ще і не було. Студенти й викладачі в куртках, шапках на парах. Викладачі кажуть, що писали в ректорат і на них не реагують», – пише Ольга Мельник, мама студента.

Ми звернулися зо коментарем до проректорки університету Надії Ковальчук, яка розповіла, що зараз на одній з ділянок на вулиці Потебні йде аварійний ремонт, тому опалення відсутнє. На це вони жодним чином не можуть вплинути.

«На Потебні здійснюється аварійний ремонт теплотраси й на днях мали запустити опалення, це не від нас залежить. Зараз там риють, ремонтують і намагаються зробити усе чимшвидше, щоб відновити опалення. Ми піднімаємо це питання, бо усюди опалення є, а тут маємо неузгодження. Та ділянка належить нам. Хочемо зробити усе по максимуму, щоб подати тепло», – каже Надія Ковальчук.

Проте проректорка не повідомила, коли завершать аварійний ремонт і додала, що вони намагаються пришвидшити цей процес, аби таки відновити подачу тепла.

Нагадаємо: у гуртожиток на вулиці Софії Ковалевської, який реконструювали з колишнього навчального корпусу Луцького національного технічного університету за програмою міжнародної фінансової організації НЕФКО, почали заселятися переселенці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024