Поділитись:

Андрій Козюра жорстко відповів луцькому депутату

Четвер, 30 листопада 2023, 10:45
Андрій Козюра жорстко відповів луцькому депутату

Військовослужбовець Андрій Козюра відповів на виклик голови фракції «Слуга народу» у Луцькраді Романа Бондарука позмагатися в спортзалі, щоб з'ясувати, хто з них сильніший.

Про це він написав у фейсбуці.

Андрій Козюра нагадав Роману Бондаруку, що у них один ворог – Росія. І саме завдяки захисникам, які боронять Україну на передовій, той має можливість щодня ходити в спортзал і бачити свою сім'ю.

Якщо ж Роман Бондарук має бажання показати свою міць і мужність, то може зробити це на Куп'янському напрямку в строю, знищуючи спільного ворога, а не шукаючи супротивника серед своїх.

Публікуємо допис Андрія Козюри без змін:

«Слухай, тиловий воїн-суперкомбат ДФТГ «Бор», Роман Бондарук.

По перше: в ЗСУ, і серед чоловіків в принципі, прийнято говорити в обличчя, а не коли мене немає, і в тобі пробуджується супермен:)

По-друге: припини бігати в формі і зі зброєю по місту, бо це позорить ЗСУ!

По-третє: Подякуй хлопцям з ЗСУ, що ти, можеш поки ми там, а ти тут, щодня ходити в спортзал, ганяти свою біцуху, спати в теплому ліжку зі своєю дружиною і бачити своїх дітей…

І головне! На жаль, мені прикро, що ти так і не усвідомив на 2 рік війни, що у нас один ворог – Росія! А ти шукаєш ворогів серед наших вояків, які не ховалися в ДФТГ (як зокрема ти), а з першого дня стали в стрій і не через ТЦК та СП (про що ти згадував і тобі сниться в твоїх кошмарах, коли прийдуть по твою душу з повісткою), а за покликом совісті пішли воювати! Ми і зараз там, і даємо тобі можливість вести твоє звичне життя, тому цінуй це!

Моя відповідь, тобі Роман Анатолійович, така… Жду тебе на Куп'янському напрямку в строю у нас в батальйоні (можеш ще прихопити хлопців в піхоту, бо її критично не вистачає), якщо, звісно, ще не передумав … і тут ти в повній мірі можеш розкрити свій войовничий потенціал, продемонструвати свій характер, силу волі і звісно фізичні кондиції у двобої чи у знищенні спільного ворога!

Вибір за тобою, воіііііііне:))))

А якщо в тебе вже повний памперс, і ти не готовий захищати Україну на передовій, то сиди далі в Луцьку, ходи в спортзал…, і не транди дурниць в свій міськрадівський мікрофон», – написав Андрій Козюра.

Нагадаємо: під час сесії міської ради між Романом Бондаруком та військовим (і депутатом Волинської обласної ради) Андрієм Козюрою виник конфлікт. Згодом Бондарук запросив військового «у спортивний зал», щоб з'ясувати, хто з них сильніший. Також він додав, що не Козюрі вирішувати, кому воювати і кому служити, бо для цього, зазначає депутат, в Україні є спеціальні органи – ТЦК та Генеральний штаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
09:35
11 грудня 2023
09:00
01 грудня 2023
09:14
30 листопада 2023
14:04
29 листопада 2023
15 листопада 2023
14 вересня 2023
09 вересня 2023
09:29