Поділитись:

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му

П'ятниця, 29 грудня 2023, 15:07
Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му

У 2023 році чимало зіркових пар вирішили розірвати стосунки, хоча деякі з них виглядали абсолютно щасливими. Даніель Салем розійшовся з дружиною після 17 років шлюбу, Сергій Жадан, Сергій Танчинець, Василь Вірастюк – після 15-ти.

Як зіркові пари проходять це випробування – в їхніх історіях на kp.ua.

Олег Собчук та Марія Собчук

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

43-річний Олег Собчук розлучився з дружиною Марією після 20 років шлюбу. Розповідаючи про життя з музикантом, Марія назвала його «аб'юзером» і зізналася, що 20 років жила в «токсичних стосунках». Жінка навіть оприлюднила листування з Олегом, в якому він називає її «невдячним створінням» та налаштовує проти неї доньку.

- Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а з травня цього року ми офіційно розлучені, - відреагував на заяви Марії фронтмен гурту «Скай». - Надто в подробиці вдаватись не буду і якщо чесно - не хочу. Сподіваюсь, ви розумієте. Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується.

У пари двоє дітей – 20-річна донька Тетяна та 14-річний син Арсеній.

Олександр Волошин та Анна Трінчер

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

22-річна співачка Анна Трінчер і 26-річний блогер Олександр Волошин оголосили про розлучення через рік після весілля. Останні пів року подружжя переживало непростий період у стосунках, коли у Волошина діагностували депресію. За словами блогера, він зрозумів, що почуття до Анни почали згасати, він більше не може робити її щасливою, тому запропонував розлучитися.

- Я дав обіцянку собі: якщо я буду в стосунках відчувати, що перегораю, то маю зробити все, щоб прибрати це, або ж сказати про це людині і не допустити зі своєї сторони аб’юзивної поведінки. Саме це я і зробив зараз. Я прийшов до Ані і чесно все розповів, - пояснив блогер в Інстаграмі.

Пара зіграла весілля у вересні 2022-го, підписавши перед тим шлюбний контракт. То ж усе майно, яке записане на Трінчер, залишається їй, а те, що на Волошина, - йому.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

У червні 25-річна Даша Квіткова повідомила, що офіційно розлучилася з 35-річним Нікітою Добриніним.

- Я вдячна за всі моменти, якими б вони не були. Від сьогодні наша історія офіційно має тільки одне продовження: батьківство найпрекраснішого хлопчика, - сказала блогерка.

Квіткова розповідала, що в їхній сім'ї були проблеми, проте обоє обійшлися без публічних звинувачень.

Даша та Нікіта одружилися у травні 2020 року, а у вересні 2022-го обвінчалися (подружжя також розірвало і церковний шлюб). За домовленістю, вони обоє виховують сина Лева, якому у липні виповнилося 2 роки, і порівну фінансово його забезпечують. Нині ж і Квіткова, і Добринін натякають, що почуваються щасливими у нових стосунках.

Сергій Жадан та Ірина Куніцина

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

49-річний письменник та фронтмен гурту «Жадан і собаки» Сергій Жадан у червні розлучився зі своєю дружиною Іриною Куніциною. В матеріалах справи йшла мова, що «подружжя давно не живе сімейним життям та не підтримує спільний побут». Заяву на розірвання шлюбу подав Жадан. Пара була разом 15 років і виховує спільну 10-річну доньку Марію.

Нині в мережі ходять чутки, що Жадан перебуває у стосунках зі співачкою Христиною Соловій. Однак ні Христина, ні Сергій особисте життя не коментують.

До шлюбу з Куніциною Жадан був одружений з режисеркою харківського театру Світланою Олешко, від якої має сина Івана.

Сергій Танчинець та Ганна Танчинець-Стефанська

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

У вересні 41-річний лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець розлучився з дружиною Ганною після 15 років подружнього життя.

- За ці роки ми пройшли непростий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюсь, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими і щасливими, - повідомив музикант.

За словами Сергія, винних в цій історії не слід шукати, вони з Ганною підтримують хороші стосунки та залишаються люблячими батьками їхніх двох дітей – доньки Анастасії та сина Лук’яна.

Від початку повномасштабного вторгнення Ганна з дітьми виїхала до Японії, де живуть і понині.

Василь Вірастюк та Інна Вірастюк

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

Наприкінці вересня про своє розлучення з дружиною Інною після 15 років шлюбу розповів і 49-річний Василь Вірастюк.

- Рішення прийняв безпосередньо я, ще на початку жовтня 2022 року. Якщо мене не змусять, то ви ніколи і не дізнаєтесь про істинні причини нашого розлучення (чи то моє рішення розійтись), - повідомив Вірастюк у фейсбуці.

Дружньо розійтися парі не вдалося. За словами стронгмена, яким чином буде розділено спільне майно, вирішить суд. Також Інна подала на Василя в суд на аліменти.

- Я увесь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям фінансово, і це адекватна сума, але «апетит» дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей і хотів би, щоб вони проживали зі мною, - додав Вірастюк.

У Інни та Василя двоє спільних дітей – Олег та Олександр.

 

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

У жовтні 41-річна Віра Брежнєва офіційно підтвердила розлучення з 60-річним Костянтином Меладзе, випустивши мініальбом «Дякую».

- Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика та голос. Все це в моєму мініальбомі «Дякую», - зізналася Віра в Інстаграмі.

Меладзе та Брежнєва одружилися в 2015 році. Чутки про їхнє розлучення ходили ще минулого року: начебто причиною стали різні погляди на війну в Україні. Однак більше експодружжя розповідати не стало.

- У мережі шириться багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати. Із вдячністю та повагою одне до одного просимо всіх поважати наше рішення, - сказала співачка в інтерв’ю «Сніданку з 1+1».

Даніель Салем і Марія Салем

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

39-річний Даніель Салем, який нині служить в ЗСУ, розлучився зі своєю дружиною Марією. Пара була разом 17 років та виховує 8-річну доньку Санту-Луну.

За словами Салема, рішення розлучитися вони з дружиною прийняли ще до початку повномасштабної війни.

- Це почалося ще до повномасштабного вторгнення. Заява була подана ще до 24 лютого, але через те, що сталося, вона була поставлена на паузу, це було не на часі, - розповів Даніель у програмі «Неймовірна правда про зірок». - У стосунках мене було мало, у сім’ї - ні. Навіть Маша про це говорить, що у сім'ї я завжди є. Якщо казати сухо, то я виконую обов'язки. Я вважаю, що у них має бути все - спершу вони, потім вже я. Ми з великою повагою ставимося одне до одного, ми бажаємо одне одному щастя. Найголовніше, що у нас є - це Луна. Ревнощі були в нашій сім'ї. Я дуже ревнивий, Маша теж. Я думаю, що це теж одна з причин.

Нині Марія та Санта-Луна живуть за кордоном. За словами Салема, у нього з Марією суперстосунки, хто б що не говорив.

Антон Савлєпов та Ірина Горбачова

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

У квітні 35-річний учасник гурту Quest Pistols Антон Савлєпов повідомив, що розійшовся з дружиною, російською акторкою Іриною Горбачовою, з якою одружився у 2021 році.

- Вже пів року ми не підтримуємо контакт. Всі свої рішення Ірина як доросла людина приймає самостійно. Дякую за розуміння, - коротко відповів Антон у коментарі сайту ТСН.

Музикант не розповідає про своє приватне життя, та шанувальники припускають, що він вже не самотній. Приводом для цього стало фото з дівчиною в обіймах, яке Антон опублікував у день свого народження - 14 червня.

Камалія та Мохаммад Захур

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

Після 20 років шлюбу цього року про розлучення оголосили 46-річна Камалія та 68-річний Мохаммад Захур.

- Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабелли, - повідомила Камалія в соцмережах.

Причину розриву Камалія не озвучувала та попросила журналістів поважати їхнє приватне життя. Однак раніше зізнавалася, що останній рік був для них із чоловіком непростим через її сварки з донькою Захура від першого шлюбу Тетяною. Найбільш образливим для співачки було те, що чоловік завжди ставав на бік доньки.

Водночас Камалія підтримує з Мохаммадом теплі стосунки та проводить час разом, адже їхні 10-річні доньки живуть з ним у Лондоні.

Руслан Ханумак та Аліна Шаманська

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

На початку січня 35-річна блогерка Аліна Шаманська оголосила, що розлучається з 33-річним актором Русланом Ханумаком після 6 років шлюбу.

- Думати, що це не моя людина, я почала десь на 5-му місяці вагітності (пара одружилася у серпні 2017 року, а у вересні стала батьками. – Авт.). Це були дзвіночки, потім було багато різних ситуацій. Замислюватися про розрив стосунків і розлучення я почала за два роки до війни, серйозніше – за рік до війни. Стосунки були не найкращі, але я намагалася їх налагодити, працювала з психологом, шукала в собі причини, намагалася в собі щось змінити. Сім’я для мене – на першому місці. Для мене смерть сім’ї і розлучення – найстрашніше. У мене є дитина, і я мріяла, щоб вона жила в повноцінній сім’ї. Мені страшно уявити, що цього не буде, я і досі це не прийняла, - поділилася Аліна в інтерв’ю YouTube-проєкту «Розмова». 

Озвучувати конкретну причину розлучення Шаманська поки не готова, адже Ханумак і так переживає складний період у житті.

- В якихось моментах він заслуговує на те, щоб я розповіла все, що трапилося «за кадром». Але не зараз, - додала вона.

Аліна з сином Артуром зараз живуть у США.

Оксана Білозір та Роман Недзельський

Розлучення року: хто з зірок розірвав шлюб у 2023-му 

66-річна Оксана Білозір розлучилася зі своїм чоловіком, музикантом, а нині військовослужбовцем ЗСУ, 56-річним Романом Недзельським. Сталося це ще наприкінці 2022 року, але розповів про це Недзельський у квітні. За його словами, ініціаторкою розлучення стала Оксана. Пара прожила в шлюбі майже 33 роки.

- Ми майже не підтримуємо зв’язок. Я ж в армії, мене вже більше року немає вдома. Вона нічого не питає в принципі. Минулого року ще все було нормально. Якраз на Великдень ми разом паску святили, все було добре, - розповів Роман Недзельський в інтерв’ю Rostyslove Production. 

Оксана Білозір у коментарі сайту Obozrevatel пояснила, що вони з чоловіком вже більше 10 років не живуть разом і все обговорили завчасно. А слова Романа були вирвані з контексту ведучим, який брав у нього інтерв’ю.

- Почнімо з того, що тут ніякої сенсації немає. Сенсації вигадують люди, які мали би взяти зброю в руки і йти воювати, як воює Роман. Тому що вся сенсація полягає в тому, що ми вже більше 10 років не живемо разом, - говорить Білозір. - Я живу в орендованому будинку, щоправда, всі ці роки я жила разом з його мамою і з нашим сином, а він живе у нашому спільному будинку на Дніпрі. Роман прекрасно знав, і ми з ним це обговорювали. Нас розлучали десь два чи три місяці. Ніхто нікуди не поспішав, ніхто ніяких нахабних речей не робив. Звичайно, сам процес неприємний. Як ви думаєте, в моєму віці таке рішення легко дається? Потрібно, щоб завжди в житті був порядок і ти чітко розуміла, що і куди. І війна тут ні до чого. Це вже все було давно. Це розкрутили, зробили несподіванку. Мені просто було смішно з цього.

Співачка каже, що їм вдалося залишитися в хороших стосунках, і вважає Романа своїм прекрасним і надійним другом.

Оксана Білозір була одружена двічі. Першим чоловіком співачки був композитор та народний артист України Ігор Білозір. У шлюбі Ігор та Оксана прожили 14 років, у них народився син Андрій. У Романа та Оксани є спільний син Ярослав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів