Поділитись:

Samsung представив лінійку нових моніторів для геймерів

Четвер, 04 січня 2024, 03:33
Samsung представив лінійку нових моніторів для геймерів

Південнокорейська компанія Samsung Electronics презентувала трійку нових моніторів для геймерів Odyssey OLED G8, Odyssey OLED G6 та оновлений Odyssey OLED G9.

Про це йдеться у пресрелізі компанії, – передає Укрінформ.

«Нові ігрові монітори OLED Odyssey від Samsung нададуть геймерам більш захопливе ігрове середовище та інноваційні технології, які персоналізують їхній ігровий досвід, задовольняючи та перевершуючи їхні потреби, що постійно змінюються», - заявив Хун Чун, виконавчий віцепрезидент підрозділу візуальних дисплеїв Samsung Electronics.

Samsung представив лінійку нових моніторів для геймерів 

Odyssey OLED G9 — це 125-сантиметровий вигнутий надширокий ігровий монітор із роздільною здатністю DQHD (5120 x 1440 пікселів), співвідношенням сторін 32:9 та іншими оновленими функціями.

Samsung представив лінійку нових моніторів для геймерів 

Інший Odyssey OLED G8 — це перший плоский 81,3-сантиметровий ігровий OLED-монітор Samsung з роздільною здатністю 4K UHD (3840 x 2160 пікселів) і співвідношенням сторін 16:9.

Обидва екрани мають частоту оновлення в 240 Гц

В свою чергу Odyssey OLED G6 — це 68,6-сантиметровий монітор з роздільною здатністю QHD (2560 x 1440 пікселів), який підтримує співвідношення сторін 16:9 та має частоту оновлення в 360 Гц.

Зазначається, що усі три нові моделі оснащені технологією OLED Glare-Free, яка мінімізує відблиски світла, покращуючи враження від перегляду без додаткового обладнання, тому користувачі можуть грати в ігри з незмінною яскравістю та кольором практично за будь-якого освітлення.

За даними GSM Arena, компанія оголосить їхні цінові категорії на CES 2024, найбільшій у світі технологічній виставці, організованій Асоціацією споживчих технологій (CTA), що відбудеться наступного тижня в Лас-Вегасі, США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів