Поділитись:

В Україні стартували продажі нових пристроїв Samsung серії Galaxy S24: особливості та ціни

Четвер, 08 лютого 2024, 13:52
В Україні стартували продажі нових пристроїв Samsung серії Galaxy S24: особливості та ціни

Samsung Electronics Україна розпочинає продажі нових смартфонів серії Galaxy S24, на які було отримано разючу кількість попередніх замовлень завдяки революційним можливостям Galaxy AI. Нові пристрої Galaxy S24 у світі, та в Україні зокрема, отримали вдвічі більше передзамовлень, ніж попередня версія S23. Причому у світі понад 65 % споживачів обрали найбільш преміальну модель – Galaxy S24 Ultra, в Україні цей показник становить 69 %.

Про це повідомляють на сайті компанії.

«Серія Galaxy S24 – це перший крок до нової ери смартфонів зі штучним інтелектом, які перевершують звичайні телефони, – сказав Тхе Мун Ро, президент і керівник підрозділу Mobile eXperience компанії Samsung Electronics. – Galaxy AI назавжди змінить те, як люди взаємодіють зі світом, адже він створений, щоб стати невіддільною частиною нашого повсякденного життя. Ми не можемо дочекатися, щоб побачити, як наші користувачі покращуватимуть своє повсякдення за допомогою Galaxy AI, відкриваючи безмежні можливості».

Серія Galaxy S24 вперше для смартфонів Samsung фокусується на ШІ-функціях Galaxy AI, які пропонують миттєвий переклад Live Translate та допомогу в написанні текстів Chat Assist для спілкування, редагування зображень та створення власних шпалер для робочого столу, згенерованих ШІ.

Окрім 13 мов, які вже доступні в AI-функціях, користувачі отримають більше мовних пакетів. Крім того, більшість функцій Galaxy AI також буде поширено на попередні моделі за допомогою оновлень програмного забезпечення, включно зі смартфонами Galaxy S23, S23 FE, Fold5, Flip5 та планшетом Tab S9. І на останок, компанія Samsung прагне продовжити життєвий цикл своїх смартфонів, тому серія Galaxy S24 тепер матиме сім поколінь оновлень операційної системи та сім років оновлень системи безпеки.

Уже від 7 лютого Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ та Galaxy S24 стали доступні користувачам як у магазинах партнерів, так і на сайті офіційного інтернет-магазину Samsung.

Galaxy S24 Ultra доступний у таких кольорах: титановий сірий, титановий чорний, титановий фіолетовий і титановий жовтий. Пристрої Galaxy S24+ і Galaxy S24 представлені у відтінках онікс чорний, мармуровий сірий, кобальтовий фіолетовий і бурштиновий жовтий.

Ціни стартують від:

  • 57 999 грн за Galaxy S24 Ultra
  • 46 999 грн за Galaxy S24+
  • 37 999 грн за Galaxy S24

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів