Поділитись:

У луцькому ЦНАПі освятили працівників від бід та лихоліть (фото)

Понеділок, 08 січня 2024, 17:07
У луцькому ЦНАПі освятили працівників від бід та лихоліть (фото)

Священники Кафедрального собору Святої Трійці міста Луцька традиційно завітали у ЦНАП із різдвяними віншуваннями та окропили свяченою водою приміщення, працівників і відвідувачів.

Про це інформують на сторінці установи у фейсбук.

«Впевнені, свята вода позбавить нас від бід та лихоліть, додасть здоров’я, добра, Божої милості, допоможе нам набратися сил, оптимізму і терпіння задля втілення найбільшого прагнення кожного – Перемоги й Миру в рідній Україні🇺🇦. Вдячні священнослужителям за гарні слова, щирі побажання і наближення до віри у вічне світло», – йдеться у дописі.

У луцькому ЦНАПі освятили працівників від бід та лихоліть (фото)У луцькому ЦНАПі освятили працівників від бід та лихоліть (фото)У луцькому ЦНАПі освятили працівників від бід та лихоліть (фото)

Нагадаємо: попри дощ, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі в Луцьку зібралася величезна черга за освяченою водою, адже Водохреще – останнє свято в новорічно-різдвяному циклі. Люди вишикувалися до великого резервуара з водою, аби набрати додому свяченої води, яку священники собору освятили вранці того ж дня. А у стінах самого храму не проштовхнутися, адже кожен хоче долучитися до свята та помолитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024