Поділитись:

Луцька блогерка переїхала у США і збирає мільйони переглядів у TikTok (відео)

Автор: Максим Косюр |
Вівторок, 13 лютого 2024, 11:01
Фото зі сторінки Марини Антонюк в інстаграм
Фото зі сторінки Марини Антонюк в інстаграм

Луцька Блогерка Марина Антонюк переїхала з родиною до Сполучених Штатів Америки. Її відео про життя, побут та звичаї американців збирають мільйони переглядів у TikTok.

Зараз на її сторінці понад 278 тисяч читачів та 13,5 мільйона лайків, короткі ролики збирають від 200 тисяч переглядів.

Блог Марини АнтонюкБлог Марини Антонюк

Зазвичай Марина розповідає про буденне життя в Америці – догляд за донечкою Мішель, облаштування дому, покупки у магазинах та інші житті нюанси. Окрім цього, вона ще й показує жителям штатів частинку української культури. Зокрема, в одному зі своїх відео, яке набрало понад 2 мільйони переглядів, блогерка показувала, як приймала у себе гостей.

«До нас в хату ідуть американці й ми про них нічого не знаємо. Окрім того, що вони батьки Джоусі. Це ім'я дівчинки, з якою Мішель дуже гарно дружить в садочку. Ми вирішили запросити їх та познайомити з українською кухнею і культурою. В американців є такий порядок: запрошувати потрібно дуже завчасно (десь за місяць, а той за два). Можна телефоном або формальна переписка у месенджері. В нас вийшов другий варіант. Цікавий момент – вони ходять у гості рівно на дві години. Зайшли о 10:00, а сказали «до побачення» й «дякую» о 12:00. Усю їжу нам готувала моя мама. У меню – вареники з сиром, картоплею, млинці з горохом та грибна підливка до них, салат із нашою білокачанною капустою, яку гості, до речі, не зрозуміли. Ну і як же ж без нашого українського борщу», – розповідає у відео Марина.

@marina_antonyuk Інстаграм marina_antonyuk #тіктокукраїна #рекомендації #реки #хочуврек #українасша🇺🇦🇺🇸 #тіктокукраїнською #українцізакордоном #українськаозвучка #тіктоктоп #рек#рекомендації #хочувреки #вареники #борщ ♬ original sound - Marina

За час життя в Сполучених Штатах вона вже встигла змінити житло, а її чоловік – роботу. В одному зі своїх блогів Марина Антонюк навіть підрахувала, скільки ж коштує прожиття в американському місті.

«Ходімо порахуємо, скільки ми витрачаємо на місяць життя в США. Перше – це авто. Страховка, мийка, бензин та кредит з'їдають десь 1 300 доларів. Водити дитину в садочок з дня у день – 1 500 доларів. На їжі не економимо, але поки у нас живуть батьки, то витрати на це значно вищі. На продукти йде 2 000 доларів. Є ще такий пункт «витрати на жінку в хаті». Зазвичай це одяг, косметика та догляд за собою. Ця сума не є в балансі, але в середньому виходить 500 доларів на місця. Наступні витрати – дитячий одяг та іграшки. Тут середня сума десь 400 доларів. Їмо ми поза домом нечасто, тому цінник на кафе близько 350 доларів. Найбільша витрата з бюджету – оренда квартири. Вона забирає 2 740 доларів разом з інтернетом та комуналкою. Загалом з іншими витратами наша сім'я витрачає за місяць 9 290 доларів», – підрахувала Марина.

Нагадаємо: японець і блогер Юя, який мешкає в Україні, відвідав Луцьк і поділився своїми враженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02