Поділитись:

У ліцеї на Волині учня побили кріслом та кулаками (відео)

Понеділок, 26 лютого 2024, 12:29
У ліцеї на Волині учня побили кріслом та кулаками (відео)

У Ратнівському ліцеї №2 старшокласники побили учня кріслом, кулаками та ногами. Батьки зчинили ґвалт та вимагають 200 тисяч гривень моральної компенсації та погрожують судом.

Відповідне відео почало ширитися місцевими телеграм-каналами.

«Билися хлопці на очах своїх однокласників. На відео видно, як один з учнів завдає удару іншому стільцем. Згодом батьків учня, який завдав удар, почали шантажувати, щоб вони сплатили 200 тис. грн моральної компенсації. Зі слів очевидців, затіяв бійку сам потерпілий – він плював і шарпав школярів», – пишуть люди у мережі.

Директор ліцею Ігор Рудчик у коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» розповів, що такий факт дійсно був, вони провели збори з батьками та справою зараз займається поліція.

«Зараз цим займається поліція. Ми проводили профілактичні дії. В той же день ми зібрали батьків. На другий день ми зібрали раду, були прцівники, комісія, батьки. Опитали дітей, чому це все сталося, в чому була причина. Батьки дійшли згоди, що вони між собою це вирішать. Батьки іншої сторони сказали, що все оплатять повністю, беруть на себе лікування», – зазначив Ігор Рудчик.

Зі слів директора, усе почалося зі штовханини біля дверей у клас. Він додає, що хлопці та дівчата з восьмого класу зібралися біля дверей, хлопці проходили повз і почалась штовханина.

У ГУ Нацполіції Волині інформацію підтвердили та зазначили, що подія зареєстрована.

Нагадаємо: на Волині жорстоко побились дві молоді дівчини – билися і ногами, і руками. Ймовірно, через хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів