Поділитись:

Мер Луцька Поліщук злукавив, що передає на ЗСУ усі премії та надбавки із зарплати

Середа, 06 березня 2024, 12:15
Мер Луцька Поліщук злукавив, що передає на ЗСУ усі премії та надбавки із зарплати

Луцький міський голова Ігор Поліщук змовчав, що з жовтня передає не усі премії, надбавки та доплати зі своєї зарплатні на допомогу Збройним силам України.

Про це повідомив депутат міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик у своєму телеграм-каналі.

«Це структура зарплати Ігоря Поліщука, розбита за місяцями. Що нам стало відомо з цих даних? Як мінімум те, що його заява від 4 квітня 2022 року про те, що міський голова перераховуватиме «всі премії, надбавки й доплати» на потреби Збройних сил України, була не одна. Була й інша заява від 3 жовтня 2022 року, про те, що на потреби ЗСУ перераховуватимуть лише премії. Тобто коштів на потреби Сил оборони стали перераховувати менше», – йдеться у дописі.

Допис Ігоря ПоліщукаДопис Ігоря Поліщука

Структура зарплати Ігоря Поліщука за 2022 рік, розбита за місяцями.Структура зарплати Ігоря Поліщука за 2022 рік, розбита за місяцями.

Структура зарплати Ігоря Поліщука за 2023 рік, розбита за місяцями.Структура зарплати Ігоря Поліщука за 2023 рік, розбита за місяцями.

Проте, як зауважив Андрій Лучик, мер чомусь про це у своєму фейсбуці не написав.

«Зрозуміло, що кожен має право на достатній рівень доходів для забезпечення власних потреб. Але іноді намагання мера показати себе кращим, ніж є насправді, виглядають кумедно. Перераховувати кошти на потреби ЗСУ потрібно. Особисто я закликаю витрачати на армію не менше десятини особистих доходів», – резюмує Лучик.

Нагадаємо: мер Луцька Ігор Поліщук пропіарився на світлинах з допомогою для військових, а людям, завдяки яким все купили, так і не подякував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
11:08
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024