Поділитись:

«Легенди злітають в небо, але нам залишатись тут»:ТНМК та Pianoбой випустили спільний трек

Четвер, 07 березня 2024, 21:49
«Легенди злітають в небо, але нам залишатись тут»:ТНМК та Pianoбой випустили спільний трек

ТНМК та Pianoбой випустили трек під назвою «Легенди».

Пісня вже ексклюзивно звучала в новорічну ніч на телебаченні, а тепер стала доступною на стрімінгах.

Також музиканти презентували кліп на цей трек.

«Для мене це пісня про зв’язок між минулим і майбутнім через призму людини, яка живе сьогодні. Я гостро відчуваю, що всі люди, які вважають себе українцями, мають стати друзями, мають об’єднуватись заради одне одного. Навіть під час жорстокої війни в цей світ народжуються нові українці, нові життя і нові мрії. І ми маємо передати їм добро, єдність та конструктив. Вони мають відчувати нашу підтримку і що ми подбали про них. Ми щодня своїми руками будуємо тут і зараз мости між минулим та майбутнім заради того, щоб в нас було «сьогодні»», – каже Дмитро Шуров (Pianoбой) .

Олександр Фоззі Сидоренко (ТНМК):

«Тут тонкий лід насправді – треба було в одній ідеї поєднати декілька діаметрально протилежних емоцій: жах від того, що в цій антиколоніальній війні гинуть покоління; гордість від того, що ми маємо пантеон справжніх легенд, які не підкорилися ворогові; смуток від того, що ця метафізична спіраль знову і знову занурює українців у власну кров; і тепло від того, що ми відчуваємо плечі друзів. І маємо надію. Наскільки нам це вдалося – судити вже слухачам. 

А історія створення «Легенд» наступна – колись, в позаминулому житті, ми робили в Києві великий концерт з симфонічним оркестром – було запрошено багато special guest star й одна з запозичених зірок проспівала запитання - чому ми не зіграли разом раніше? То був Pianoboy, який з нами тоді вийшов на трек "На дачу".  Концерт минув, але клітинка для галочки лишилася. І десь рік тому, в процесі спілкування щодо розіграшу зіркових наборів марок (я так збираю на такмед), ми раптом вирішили спробувати ту галочку нарешті поставити. Ось вона, слухайте й кажіть.»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів