Поділитись:

300 млн прослуховувань за день: Тейлор Свіфт знову встановила шалений рекорд

Вівторок, 23 квітня 2024, 01:44
300 млн прослуховувань за день: Тейлор Свіфт знову встановила шалений рекорд

Американська авторка-виконавиця Тейлор Свіфт останнім часом потрапляє у стрічку новин або через свої стосунки з гравцем в американський футбол Тревісом Келсом, або через свої шалені рекорди.

 Ось і новий рекорд встановлено, – пише РадіоЛюкс.

Нещодавно стало відомо, що новий альбом Свіфт The Tortured Poets Department прослухали на Spotify лише за один день 300 млн разів.

Цей 11 студійний альбом Тейлор став першим в історії альбомом з такими показниками. Співачка також стала виконавицею, яка найбільше транслювалася за один день на платформі, коли її запис був випущений 19 квітня, згідно з даними потокового сервісу.

Співачка оголосила про вихід свого нового альбому під час церемонії нагородження "Греммі" у лютому. У той час її масштабний тур The Eras був у самому розпалі. Ще більшої інтриги та цікавості до альбому виконавиця додала, коли заявила, що видасть секретну другу частину альбому The Tortured Poets Department: The Anthology – до вже 16 опублікованих пісень вона додала ще 15. В альбом увійшли спільні треки Свіфт з Florence And The Machine і Post Malone. Пісня "Fortnight" із Post Malone є першим синглом Свіфт в альбомі, а також вона стала піснею, яка найчастіше транслювалась за один день на Spotify.

Журналісти, критики та фанати вже назвали альбом Тейлор Свіфт публічним душевним стриптизом та оголенням усіх емоцій та почуттів виконавиці. Наприклад, нещодавно Люкс писав про пісню "thanK you aIMee" з нового альбому, в якій Свіфт згадала конфлікт з Кім Кардашян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів